Події

Збройні сили рф обстріляли Авдіївку, Красногорівку і Торецьк – розпочато розсл…

Збройні сили рф обстріляли Авдіївку, Красногорівку і Торецьк – розпочато розслідування за фактами поранення чотирьох цивільних

????За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

????20 серпня 2023 року окупанти вкотре здійснили обстріли населених пунктів Донеччини. Зокрема, під ворожий вогонь потрапили міста Авдіївка й Красногорівка, а також с. Петрівка м. Торецька.

????За попередніми даними, проти мирного населення збройні сили рф використали артилерію.

????Внаслідок влучань по житлових кварталах дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості четверо громадян – жінки 51 і 57 років та двоє чоловіків 54 та 81 року.

????Двоє постраждалих під час обстрілів перебували на території власних помешкань, ще двоє – чоловік та жінка, у транспортних засобах, коли рухались одним з автошляхів регіону. З осколковими пораненнями, струсом головного мозку та контузією їх доставлено до медичних закладів.

????Вибухами пошкоджено житлові будинки, паркани, господарські споруди.

????Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Back to top button