Події

Затягнули у квартиру, зв’язали та побили: поліцейські Вінниччини затримали …

???? Затягнули у квартиру, зв’язали та побили: поліцейські Вінниччини затримали підозрюваних у розбійному нападі на жінку

Майже добу постраждала не могла звільнитись, щоб хоча б покликати на допомогу. Їй вдалось це зробити на ранок наступного дня. Крики вінничанки почули сусіди, які викликали поліцію та швидку.

???? Як з’ясували правоохоронці, потерпіла – рієлторка. 2 вересня вона здала в оренду на дві доби квартиру чоловіку та жінці. Коли квартиранти повинні були виселятись, жінка приїхала за вказаною адресою.

Але щойно вона зайшла до помешкання, як її силоміць затягнули у квартиру, почали бити та погрожувати ножем. Одним із нападників був чоловік, який винайняв цю квартиру, інший — невідомий. Жінку зв’язали, заволоділи сумкою з 6 тисячами гривень, мобільним телефоном та зникли.

Поліцейські встановили особи зловмисників протягом декількох годин. Ними виявились жителі Житомирської та Херсонської областей 47 і 49 років, які нещодавно звільнились із місць позбавлення волі, де відбували покарання за аналогічні злочини.

????‍♂️Фігурантів затримали спецпризначенці КОРДу та оперативники у м. Житомир.

Video is too big

Back to top button