Події

Зараз на десятиліття уперед визначається, якими будуть найбільш потужні оборо…

Зараз на десятиліття уперед визначається, якими будуть найбільш потужні оборонно-промислові комплекси, якими будуть їхні пріоритети та що буде стандартом оборони. Саме в Україні це визначається.

На першому Міжнародному форумі оборонних індустрій ми створили Альянс оборонних індустрій. Виробники зброї та військової техніки з усього світу можуть приєднатися до її базової декларації та продемонструвати, що вони готові разом з Україною будувати арсенал вільного світу.

Ми сильна нація. Ми сміливий народ. Ми держава, яка має глобальне значення. Ми обов’язково переможемо. І ми створимо такий оборонний потенціал для України, а отже, для всього вільного світу, який буде відображенням нашої сили.
____

Right now, the most powerful military-industrial complexes are being determined, as are their priorities and the global standard of defense. All of this is being determined in Ukraine.

At the First International Defense Industries Forum, we created the Defense Industries Alliance. Manufacturers from all over the world can join its founding declaration, showing their readiness to build the arsenal of the free world together with Ukraine.

We are a strong nation. We are brave people. A globally significant state. We will undoubtedly prevail. And we will create such a defense potential for Ukraine – and therefore the entire free world – that will reflect our strength.

Video is too big

Back to top button