Події

‼️ Залягти на дно під Луганськом ― найманці з Непалу масово дезертирують з армі…

‼️ Залягти на дно під Луганськом ― найманці з Непалу масово дезертирують з армії рф
 
???? ГУР МО України інформує ― найманці з Непалу масово  дезертирують з російської окупаційної армії.
 
???? Втеча найманців з Непалу, закріплених за військовою частиною 29328 зс рф,  спричинена величезними втратами у «м’ясних штурмах», жорстоким ставленням московитських польових командирів, включно із позасудовими стратами за відмову від виконання наказів йти на вірну смерть, а також ― невиплатою обіцяних грошей.
 
✔️ Групи російських загарбників проводять активні пошуки втікачів по окупованих українських населених пунктах, зокрема ― на Луганщині, де перебував особовий склад в/ч 29328, але, як правило, результатів цей процес не дає.
 
☑️ Ватажки російської мотострілецької військової частини у рапортах і доповідях «нагору» пояснюють дезертирство непальців нісенітницями про ймовірне «відбуття до рідної країни через землетрус».
 
☝️ Утім потрапити з окупованої Луганщини назад у Непал самотужки ― справа не надто легка. До того ж за участь у бойових діях проти України у складі російської армії громадянам Непалу у їхній державі  може загрожувати притягнення до відповідальності.
 
❗️ У підсумку бажання заробити «легких» грошей перетворилось для непальських найманців у пастку, безпечного виходу з якої не існує.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Back to top button