Події

Загроза наступу РФ – Резніков відреагував на інсайди західних ЗМІ – 1News

Міністр оборони України Олексій Резніков


Фото з відкритих джерел

У відомстві вважають, що інформаційні “вкиди” можуть переслідувати різний характер

Міністр оборони України Олексій Резніков прокоментував “інсайди” західних ЗМІ щодо можливого повномаштабного вторгнення Росії, заявивши, що інформаційні “вкиди” можуть переслідувати різний характер. Про це він повідомив в інтервʼю “РБК-Україна”.

“Жовта преса” робить це з однією метою, більш серйозна намагається відстежувати і давати справжню правду. І кожен робить свою роботу”, – висловився Резніков.

За його словами, Україна відстежує зміни обстановки навколо кордонів, звіряє це з даними, які дають колеги, партнери та розвідувальні спільноти різних країн, і фактаж збігається.

“Але оцінки, припущення, гіпотези і версії потім шикуються дуже по-різному. І вони дуже сильно залежать від порядку денного тієї країни, звідки, власне, і відбувається цей інформаційний вихід. Тут немає єдиного пояснення, у кожного своя повістка і своя мета. Наша мета – зберегти спокій, зберегти стабільність, і, значить, стійкість в суспільстві”, – сказав міністр.

1News за темою: Резніков розповів, чи буде нове вторгнення Росії найближчим часом

Нагадаємо, нещодавно радник Білого дому з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що нове вторгнення РФ в Україну може розпочатися з повітряних бомбардувань та ракетних ударів до 20 лютого. Водночас німецьке видання Spiegel з посиланням на дані Центрального розвідувального управління повідомило, що Росія планує повномасштабне вторгнення в Україну на 16 лютого.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button