Події

За замах на умисне вбивство засуджено 4 осіб, серед яких наближений до «вора в з…

За замах на умисне вбивство засуджено 4 осіб, серед яких наближений до «вора в законі»

????За публічного обвинувачення Полтавської обласної прокуратури групу з 4 жителів Кременчука визнано винними у замаху на умисне вбивство.

????Замовника вбивства засуджено до 12 років позбавлення волі. А його довірену особу і двох спільників – до 10 років за ґратами. Майно всіх 4-х конфіскують.

????У суді прокурор довів, що житель Кременчука, маючи у кримінальних колах статус «положенця» – так званого заступника «вора в законі», наказав довіреній особі організувати вбивство знайомого полтавського «кримінального авторитета» через конфлікт.

????Довірена особа запропонувала виконати «замовлення» двом кременчуківцям.

????Чоловіки у січні 2021 року приїхали на місце скоєння злочину до м. Полтави на мотоциклі та здійснили з пістолета Макарова кілька пострілів. Вони спричинили «кримінальному авторитету» тяжкі тілесні ушкодження.

????Після стрілянини, щоб знищити речові докази, нападники підпалили мотоцикл в одному з місцевих парків, а пістолет заховали.

????Затримали учасників групи у травні 2021 року. До набрання вироком законної сили вони перебуватимуть під вартою.

????Досудове розслідування – ГУНП в Полтавській області, оперативний супровід – УКР ГУНП в області та УСР в Полтавській області ДСР НПУ.

Back to top button