Події

‼️ «За три тижні, починаючи з 24 лютого 2022, я здобув набагато більше бойового дос…

‼️ «За три тижні, починаючи з 24 лютого 2022, я здобув набагато більше бойового досвіду, ніж за роки на Донбасі» — спогади розвідника-диверсанта ГУР МО України

???? До річниці звільнення Київщини від російської окупаційної армії інформаційна агенція «АрміяINFORM» опублікувала розмову у трьох частинах з воїном одного з підрозділів ГУР МО України, який здобув бойову звитягу під час операцій у Гостомелі, Мощуні, Ірпені та Бучі.

☑️ Розвідник диверсійно-розвідувальної групи «Шаман» розповів про нічне захоплення Бучі та евакуацію поранених, описав штурмові дії у Мощуні, психологію та манеру бойових дій російських окупантів:

«Не треба забувати, що війна триває. Треба бути єдиними, бо противник є, і це загроза. Питання ще не вирішене. І його треба вирішити так, щоб не передати нашим дітям», — наголосив воїн наприкінці розмови.

???? Детальніше ознайомитися з першою, другою та заключною частинами розмови з воїном одного з легендарних бойових підрозділів воєнної розвідки України можна за посиланнями.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button