Події

‼️ За терактом на Каховській ГЕС стоїть військово-політичне керівництво рф ☝️ …

‼️ За терактом на Каховській ГЕС стоїть військово-політичне керівництво рф
 
☝️ Низка наявних прямих і непрямих свідчень доводять причетність військово-політичного керівництва московії та її військ до підриву Каховської гідроелектростанції.  
 
???? Про це в ефірі національного телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.
 
«Якщо говорити про доказову базу, то вона є, і наразі активно триває її збір. Є маса прямих і непрямих свідчень того, що за цілеспрямованим знищенням дамби ГЕС, йдеться про підрив, стоїть не просто РФ, а військово-політичне керівництво й офіційні війська загарбників», ― повідомив представник ГУР МО України.
 
❗️ Андрій Юсов нагадав, що Україна неодноразово наголошувала на мінуванні ворогом споруд Каховської ГЕС, а російський теракт спрямований на те, щоб зірвати контрнаступальні дії українських Сил безпеки та оборони.
 
«Те, що за тиждень перед терактом до нормативно-правової бази рф було внесено зміни з метою того, що можна не розраховувати наслідки техногенної катастрофи у воєнний час, здається, ― це явка з повинною», ― сказав представник ГУР МО України.
 
✔️ Підсумовуючи, Андрій Юсов зазначив, що весь сектор Сил безпеки та оборони України продовжує формувати та наповнювати доказову базу, аби покарати росію за вчинений нею жахливий злочин.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button