Події

❗️За результатами спільної реалізації правоохоронців Нацполіція проводить по…

❗️За результатами спільної реалізації правоохоронців Нацполіція проводить повний аудит діяльності кримінального блоку поліції Дніпра

Результатом заходів, розпочатих за матеріалами внутрішньої безпеки Нацполіції у травні минулого року, стала реалізація Служби безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань під процесуальним керівництвом обласної прокуратури: вчора, 18 червня, проведені слідчі дії у Дніпровському районному управлінні поліції Дніпропетровської області, затримані четверо поліцейських та п’ять цивільних осіб.

У рамках розслідування кримінального провадження внутрішня безпека Нацполіції всебічно сприяє представникам інших правоохоронних органів у встановленні всіх причетних до протиправної діяльності.

Керівника та заступника начальника райуправління поліції відсторонено від виконання обов’язків та в подальшому буде прийняте рішення щодо їх перебування на посадах.

У Дніпровському районному управлінні поліції Дніпропетровської області проведені слідчі дії у службових кабінетах працівників карного розшуку. За їх результатом чотирьох поліцейських затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом причетності поліцейських до протиправних дій головна інспекція проводить службове розслідування. Окрім того, керівництво Нацполіції ініціювало повний аудит діяльності кримінального блоку Дніпровського районного управління поліції, зокрема кожен оперативний співробітник пройде дослідження на поліграфі.

????‍♂️Внутрішня безпека Нацполіції і надалі працюватиме над виявленням поліцейських, які переступили закон, а відтак разом із іншими правоохоронними органами проводитиме всі необхідні оперативні та слідчі заходи для притягнення порушників до відповідальності.

Back to top button