Події

За покликом честі – спецпідрозділ ГУР МО України «Шаманбат» Підрозділ Голов…

???? За покликом честі – спецпідрозділ ГУР МО України «Шаманбат»

???? Підрозділ Головного управління розвідки Міністерства оборони України «Шаман» воює у найгарячіших точках фронту — нині вони перебувають в Бахмуті. Розвідники нищать окупантів, обороняючи місто від російської навали.

▫️ Це різні люди. Зовсім не обов’язково треновані спецпризначенці, але усі волелюбні особистості зібрані в одну команду, які оголосили «джихад» тероризму й пішли в хрестовий похід за правдою.

???? Шеврон — це індифікатор. Навіть не підрозділу, а міжнародного пласту людей в суспільстві. Чудовою ілюстрація цього є гра “Call of duty” – «Поклик Честі». Саме поклик Честі й символізує цей шеврон. Усі люди зібрані за покликом честі в один підрозділ, який ми називаємо великим піратським кораблем, тому що нам це дуже близьке за духом. Навіть коли нам доведеться покинути цей корабель, люди які були пов’язані з цим шевроном, марковані ним, будуть об’єднані між собою до кінця життя.

▫️ Багато кого можна зустріти на вулиці з цим шевроном, навіть якщо він не з борта корабля, але всі хто носить йог – це брати, братит по зброї, брати пов’язанні між собою покликом Честі!

☝️ У грі “Call of duty” чітко показано, як люди, ламаючи усі стереотипи, йдуть проти правил, проти всіх та всього. Для того, щоб перемогти та покарати зло, яке наповнює цей світ.
Ми свято віримо, що після перебування у нашому підрозділі ти потрапляєш у Боже військо, тому що вище вже нікуди і тому Господь забирає найкращих з нас до себе на службу. Називайте це КМБ перед військом Судного дня, саме тому цей шеврон і носять на лівій руці – близько до серця. Тому, що Честь та Вірність – головні якості, яких ми завжди дотримуємося.

❗️ Людей, які зрадили у вірності своєму підрозділу, ми назавжди виключаємо з його лав. На щастя таких випадків ще не було. Тому, що усі проходять складний відбір і у нас немає тих, хто б самостійно ухвалював рішення. Це все робить колектив. Є принципи, за якими ми всі живемо заради підрозділу, є головне правило – претендуєш, відповідай!

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

YouTube
За покликом честі – спецпідрозділ ГУР МО України “Шаманбат”

Back to top button