Події

За матеріалами прокуратури націоналізовано активи російської авіакомпанії …

За матеріалами прокуратури націоналізовано активи російської авіакомпанії

???? За матеріалами Офісу Генерального прокурора та на підставі зібраних доказів Вищим антикорупційним судом задоволено позов Міністерства юстиції України про передачу в дохід України активів, які належать ДК «Ростех».

???? Йдеться про типову конструкцію пасажирського літака АН-140-100 вартістю понад 4 млн доларів США, яку російське товариство у 2010 році передало державному підприємству «Антонов» для здійснення випробувань.

???? За даними слідства, російське ПАТ «Авіаційний комплекс ім. С.В. Ільюшина» є провідним підприємством, яке здійснює розробку, виробництво та сервісне обслуговування авіаційної техніки військового призначення.

???? У тому числі виробляє та ремонтує і важкі військово-транспортні літаки ІЛ-76, які використовуються рф в ході повномасштабного вторгнення.

???? Після початку збройної агресії рф проти України акціонерне товариство забезпечувало літаками авіаційні частини військово-транспортної авіації «воздушно-космических сил росии», здійснювало ремонт та модернізацію винищувачів, які використовує держава-агресор у війні.

???? Досудове розслідування за фактом фінансування дій вчинених, з метою зміни меж території або державного кордону України – ГСУ СБУ, оперативний супровід – ДЗНД СБУ.

Більше

Back to top button