Події

Юлія Свириденко: “Продовжуємо працювати над основою відбудови — гуманітарни…

????Юлія Свириденко: “Продовжуємо працювати над основою відбудови — гуманітарним розмінуванням, одним з пріоритетних напрямків Уряду ????????????????

Провели зустріч з директором Служби інструментів зовнішньої політики ЄС Петером Вагнером. Дуже символічно, що зустріч відбулась в День Європи. Солідарність європейської спільноти в підтримці надихає та наближає нашу Перемогу та відновлення.

????Наш фокус наразі обстежити та очистити 165 тисяч гектарів сільськогосподарських земель до кінця року. Що вже буде складати 35% від чотирирічного плану загальною площею 470 тисяч гектарів.

????Для реалізації цих планів нам необхідна технічна допомога. Ми потребуємо для забезпечення технікою урядових операторів 83 машини розмінування, 251 одиниць транспортних засобів для перевезення вибухонебезпечних боєприпасів, 463 одиниць – для перевезення особового складу та обладнання.

Наразі формуємо спільну та комплексну політику з питання гуманітарного розмінування. Домовились об’єднувати зусилля як в політичній площині, так і в залученні необхідних ресурсів для пришвидшення процесів. Дякуємо нашим партнерам за потужну підтримку України!

СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button