Події

«Їх не бачать тепловізори і радари» – українські морські дрони “Magura V5” знищу…

???? «Їх не бачать тепловізори і радари» – українські морські дрони “Magura V5” знищують чф рф
 
???? Українські  морські дрони здійснили справжню революцію у веденні бойових дій проти терористичної росії на морі.

☑️ Розвідувальний корабель «іван хурс», десантні судна «акула» та «серна», ракетний корабель «івановєц», великий десантний корабель «цезарь куніков» та патрульний корабель чф рф «cєрґєй котов» – пішли на дно завдяки українським морським дронам Magura V5.

???? Як саме – командир спецпідрозділу ГУР МО України Group-13 на псевдо Тринадцятий розповів в ексклюзивному матеріалі для BBC News.

«Він не виділяє багато тепла, тому його майже не видно для тепловізійних камер. Він – із пластику, тому навіть радарам важко його побачити», – каже «Тринадцятий».

???? Полювання на військовий корабель загарбників можуть тривати днями. Оператори ж повинні залишатися зосередженими увесь час.

«Найскладнішою ціллю наразі був «cєрґєй котов». Group-13 двічі атакувала і пошкоджувала його, але потопити вдалося лише з третьої спроби», – розповідає розвідник.

???? Про «особливості національного полювання» українських воєнних розвідників на кремлівські бляшанки, унікальність морських дронів ГУР МОУ Magura V5 та чому кораблі російських окупантів навіть у власній гавані не почуваються у безпеці – в сюжеті BBC News.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Back to top button