Події

⚡️ Як кремль готує регіони рф до тривалої війни Тенденція скорочення бюджетних…

⚡️ Як кремль готує регіони рф до тривалої війни

Тенденція скорочення бюджетних витрат на потреби регіонів росії зберігається ще від початку 2024 року, однак лише зараз представники кремлівського режиму почали відверто говорити, що регіонам доведеться пожертвувати певними своїми інтересами заради фінансування війни. 

▫️ Спікерка ради федерації рф валентина матвієнко звернулася до керівників регіонів із закликом «звертати увагу на економію» та відмовитися від великих інфраструктурних проєктів у «цей непростий час». 

▫️ У проєкті бюджету росії на 2025 рік передбачається скорочення фінансової підтримки регіонів на 10%, у 2024 вона теж була скорочена на 9%. Урізаються і дотації «проблемним» регіонам рф, які протягом всього часу правління путіна служили для кремля способом купити лояльність місцевої еліти. 

❗️ Закликами «затягнути пояси» керівництво рф дає зрозуміти лідерам регіонів, що «гарматного м’яса», яке вони постачали на війну майже три роки, уже недостатньо – ресурси, за які могли б будуватися дороги, школи та лікарні, москва також пустить на війну. 

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + 4 =

Back to top button