Події

​​Я радий, що знову в строю і зможу боротися за перемогу – звільнений із полону пол…

​​Я радий, що знову в строю і зможу боротися за перемогу – звільнений із полону поліцейський Сергій Хохлов

Оперуповноважений Головного управління Національної поліції України в Донецькій області захищав рідний Маріуполь, допомагав постраждалим від обстрілів ворога, евакуйовував місцеве населення та до останнього разом із побратимами тримав оборону «Азовсталі».

У травні, після виходу з «Азовсталі», Сергій потрапив до Оленівки. Потім його перевели у колонію так званої «днр» у тимчасово окупованій Горлівці.

Чоловік на собі відчув усі жахіття полону, фізичні та психологічні знущання: «Відсутність зв’язку, будь-якої інформації. Тобі розказують, що України нема, переходьте до нас. Це було важко. Але я завжди знав, що про нас не забудуть, що все буде добре», – каже поліцейський.

Сергій не стримує емоцій, коли пригадує обмін в перші слова: «Ви вільні». Тоді він найперше зателефонував дружині ❤️

Пройшовши пекло полону і курс реабілітації, поліцейський непохитно вірить у перемогу і звільнення всіх, хто досі знаходиться в неволі:

???? «Головне, щоби всі побратими, які в полоні, якомога швидше повернулися до своїх родин та звільнили наші землі, міста і села від окупанта. Я ж радий, що знову можу стати в стрій і здобувати Перемогу».

YouTube
Я радий, що в строю і зможу боротися за перемогу – звільнений із полону поліцейський Сергій Хохлов

Оперуповноважений Головного управління Національної поліції України в Донецькій області захищав рідний Маріуполь, допомагав постраждалим від обстрілів ворога, евакуйовував місцеве населення та до останнього разом із побратимами тримав оборону «Азовсталі».…

Back to top button