Події

Я дякую кожному й кожній, хто з Одесою. Дякую всім у місті, хто допомагає постраж…

Я дякую кожному й кожній, хто з Одесою. Дякую всім у місті, хто допомагає постраждалим та з розбором завалів. Рятувальники й лікарі, військові та поліцейські, волонтери й місцева влада, бізнес, який долучився. Дякую й усім містянам. Дуже важливо допомагати одне одному і своєму місту! 

Окремо хочу подякувати й тим у світі, хто вже засудив цей черговий прояв російського зла. Не можна допустити, щоб люди у світі звикли до терористичних атак. Мішенню всіх цих ракет є не просто міста, села чи люди. Їхня мішень – це людяність і основи всієї нашої європейської культури. Не було ще таких терористів, які змогли б подолати світ, і у цих кремлівських божевільних теж не вийде. 

Ми вже почали готуватися до наступного тижня. Буде багато різних подій, які обовʼязково посилять український захист. Я дякую Генсеку НАТО Єнсу Столтенбергу за оперативне скликання першого засідання Ради Україна – НАТО. Фактично одразу після нашої вчорашньої розмови була погоджена дата – вже цієї середи відбудеться засідання. Готуємо його змістовним.

Готуємо й нові пакети підтримки від партнерів – усе те, що наближає поразку російських терористів. Більше ППО для України, більше артилерії, більше далекобійної зброї. Рецепт закінчення війни очевидний: усе залежить від єдності та рішучості всіх, хто цінує свободу, культуру, життя.

????????????????????????

Video is too big

Back to top button