Події

Вимагали із землевласника майже мільйон гривень неіснуючого боргу: на Одещині …

Вимагали із землевласника майже мільйон гривень неіснуючого боргу: на Одещині правоохоронці викрили членів етнічної злочинної групи

Встановлено: троє уродженців іноземної країни, раніше судимі, з іншими наразі невстановленими особами висунули землевласнику вимогу сплатити їм понад 900 тисяч гривень нібито в якості погашення боргу перед іншою особою.

Спільники погрожували чоловіку і членам його родини заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та фізичною розправою, а також знищенням сільськогосподарської техніки у разі відмови. Під тиском погроз потерпілий двічі передав зловмисникам гроші, які були у нього, в сумі 20 тисяч гривень та 500 доларів США.

???? В ході проведення розшукових та інших слідчих заходів правоохоронці затримали двох фігурантів віком 51 та 49 років. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром два мільйона гривень.

Вживаються заходи щодо затримання ще одного фігуранта віком 29-ти років.

????Поліцейські звертаються до громадян: якщо ви стали жертвою вказаних зловмисників, звертайтеся до поліції за номером телефону (068) 318 22 26.

Back to top button