Події

???? Викриття народного депутата на шахрайстві: подробиці справи Народного де…

Викриття народного депутата на шахрайстві: подробиці справи

???? Народного депутата України, Голову підкомітету у Комітеті Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності викрито на шахрайстві. Подробиці повідомили під час спільного брифінгу заступник Генерального прокурора Антон Войтенко, заступник Голови СБУ Сергій Наумюк та в.о. заступника Директора ДБР – начальник Головного слідчого управління ДБР Олександр Удовиченко.

???? За даними слідства, нардеп заволодів 50 тис доларів США громадянина Німеччини. При цьому він скористався необізнаністю іноземця у законодавстві України.

???? Нардеп розповідав потерпілому, що начебто має зв’язки в різних органах влади та судових органах. Гроші призначалися за нібито вирішення питання про надання іноземцю статусу біженця на території України.

???? Правоохоронці викрили народного депутата при передачі йому другої частини грошових коштів в розмірі 30 тис доларів США. Попередньо він отримав ще 20 тис доларів США.

???? Наразі за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора народному депутату України, Голові підкомітету у Комітеті Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності повідомлено про підозру у шахрайстві (ч. 4 ст. 190 КК України).

???? Прокурори скерували до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу з альтернативою внесення застави у розмірі 10 млн грн.

???? Досудове розслідування – ГСУ ДБР, оперативний супровід – СБУ.

Більше

Video is too big

Back to top button