Події

“Вигнати окупанта, очистити нашу землю від усіх слідів держави-зла, покарати те…

“Вигнати окупанта, очистити нашу землю від усіх слідів держави-зла, покарати терористів – це наші завдання. Завдання, які ми виконаємо”, – Президент України Володимир Зеленський.

“Від початку повномасштабної війни наші піротехніки й вибухотехніки обстежили вже понад 100 000 гектарів території. Вдалося знешкодити понад 400 000 ворожих снарядів.

Я дякую всім, хто здійснює цю роботу! Особливо відзначу піротехніків ДСНС: Олександра Дворецького з Тернополя та Романа Шутила з Луганщини, які майже шість місяців поспіль працюють на Херсонщині, повертаючи безпеку українцям. Дякую вам!

Дякую Роману Радавчуку з Київщини, який працює на Миколаївщині, розміновуючи об’єкти енергетики. Дякую Василю Поповичу з Чернівців за розмінування в Донецькій області. Євгену Захарову з Києва – за розмінування в Харківській області.

Бажаю якнайшвидшого одужання Євгенію Мельнику, Андрію Маковійчуку, Віталію Руденку, Володимиру Кляпчуку, Владиславу Баку. Це піротехніки ДСНС, які розміновували територію Херсонщини й зазнали поранень”.

Video is too big

Back to top button