Події

Вибухові пастки були замасковані у меблях, техніці та будь-якої хвилини могл…

???? Вибухові пастки були замасковані у меблях, техніці та будь-якої хвилини могли здетонувати – рівненський вибухотехнік поліції Андрій Волянюк про розмінування деокупованих територій

Поліцейський згадує, наскільки шокували понівечені вулиці, будинки, зруйнована інфраструктура Київщини.

???? «Коли спілкувалися з людьми, то вони плакали, розказуючи про жахіття, які творили орки», — каже Андрій Волянюк.

Під час зачищення території аеропорту у Гостомелі кількість вилучених боєприпасів становила близько сотні в день. Далі була Херсонщина. Одним із найтрагічніших спогадів під час відрядження на Херсонщину називає обстріл обласного центру 9 березня — влучання в зупинку громадського транспорту:

???? «Ми були зовсім поряд, коли було два залпи з «Градів» по 10 ракет. Таке відчуття, ніби ті вибухи лягають біля тебе, хоча це орієнтовно за 1,5 км. Ми якраз були на позиції, спочатку були в укритті, а потім поїхали на той виклик, оглядати місце вибуху і побачили тіла людей на зупинці. Важко, страшно, але мусили працювати з холодним розумом».

❤️‍???? Будь-де із ним — оберіг, який подарувала дружина. Поліцейський переконаний, що саме він, а також любов та турбота близьких, їхні молитви, бережуть його там, за тисячі кілометрів від дому, під час виконання надскладних завдань:

«Я з хрестиком, із Богом, із фотографією дружини та дітей».

Back to top button