Події

Вибух у Києві – Внаслідок детонування гранати у приватному будинку загинув чоловік – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Інцидент стався у Святошинському районі


Фото з відкритих джерел

У Святошинському районі столиці внаслідок вибуху гранати РГД-5 загинув чоловік. Зараз на місці працюють профільні служби та правоохоронці, які проводять перевірку. Про це повідомляє ГУНП у місті Києві.

“До поліції  Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення про вибух у приватному будинку на вулиці Юрія Клена, що у Святошинському районі столиці”, – йдеться в повідомленні.

Попередньо правоохоронці встановили, що вибух стався внаслідок підриву боєприпасу, схожого на гранату РГД-5. Вибухотехніки обстежили приміщення та прибудинкову територію. Під час огляду помешкання слідчі вилучили зброю та боєприпаси, походження та вид яких буде встановлено після експертного дослідження. 

Зазначається, що в ході першочергових слідчих дій на балконі другого поверху правоохоронці виявили мертвим 59-річного власника помешкання, на тілі якого судово-медичний експерт виявив поранення, схожі на осколкові. Тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи.

У поліції додали, що відомості про дану подію належним чином зареєстровано у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Святошинського управління поліції. Після проведення перевірки події буде надана правова кваліфікація.

1News за темою: У Миколаївській області військовослужбовець закрив собою побратима від вибуху гранати

Нагадаємо, у місті Здолбунів, що на Рівненщині, у будинку стався вибух гранати, внаслідок чого двоє людей отримали смертельні травми.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button