Події

«Ви рятуєте життя та знаходитесь поруч із тими, хто залишився віч-на-віч з ціє…

«Ви рятуєте життя та знаходитесь поруч із тими, хто залишився віч-на-віч з цією війною» – Сергій Крук звернувся до миколаївських вогнеборців ⤵️

Голова ДСНС Сергій Крук відзначив відомчими нагородами миколаївських рятувальників, які ліквідовували наслідки підриву Каховської ГЕС та залучалися до гасіння масштабної пожежі на об’єкті критичної інфраструктури.

Також Сергій Крук подякував кожному вогнеборцю, який залучався до пошуково-рятувальних робіт під час руйнування триповерхового житлового будинку, в який нещодавно влучила ракета.

«Я дякую кожному рятувальнику. За 513 днів повномасштабного вторгнення в Україну кожен із вас працює в посиленому режимі несення служби! Ці виклики вас не злякали, а зробили сильнішими. Щодня пліч-о-пліч ви ліквідовуєте наслідки ганебних терористичних дій. 24/7 самовіддано рятуєте життя та знаходитесь поруч із тими, хто залишається віч-на-віч з цією війною. Ви протягуєте руку допомоги колегам із сусідніх областей та самовіддано рятуєте життя. Підтвердженням цьому є ваша робота під час ліквідації наслідків підриву окупантами Каховської ГЕС», – зазначив Сергій Крук.

Годова ДСНС ознайомився із проведенням завершального етапу робіт з ліквідації наслідків руйнування триповерхового житлового будинку. Тут завершено пошуково-рятувальні роботи, однак рятувальники продовжують розбирати конструкції та проливати окремі осередки тління.

Video is too big

Back to top button