Події

Вторгнення РФ в Україну – на об’їзній дорозі Харкова знищили чотири танки РФ – 1News


Фото з відкритих джерел

Російські танки були спалені

Українські військовослужбовці знищили чотири російських танки на об’їзній дорозі Харкова. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

“Також , за інформацією командування Об’єднаних сил, сьогодні, 24 лютого, в районі Щастя знищено близько 50 російських окупантів. Окрім того, в районі Краматорська знищено ще один літак збройних сил російської федерації. Це вже шостий. Об’єднані сили дають гідну відсіч збройним силам рф. Військові підрозділи на своїх позиціях”, – йдеться у повідомленні.

1News за темою: У Харківській області внаслідок ворожих обстрілів загинула дитина


Обстрілу піддалися більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей.

Також повідомлялося, що наступу російських військ через державний кордон України передує артилерійський обстріл, далі рухається військова техніка. Саме так російська військова техніка, в тому числі броньована, порушила державний кордон нашої країни в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Згодом стало відомо про те, що українські військові відбили місто Щастя в Луганській області. Було вбито 50 російських військових.




ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button