Події

???? Воїни України! ▫️ Сьогодні наша нація відзначає «День Героїв». Вшановує лю…

Forwarded From Начальник ГУР МО України

???? Воїни України!

▫️ Сьогодні наша нація відзначає «День Героїв». Вшановує людей, які стали міцним щитом української волі, опорою нашого суверенітету і незалежності.

▫️ З часів Київської Русі та Козаччини українські лицарі були на сторожі своєї країни. Нищили загарбників і здійснювали переможні рейди на територію одвічного ворога. Під час національно-визвольної боротьби 20 століття українці стали прикладом незламності, продовживши традицію державотворення. Цей шлях потрібно завершити. На нашу долю випало це зробити.

▫️ Від минулого до тепер Герої України об’єднані єдиним духом. Кожен день в бою за правду – є важким випробовуванням сили, мужності і віри. Та попри всі випробування, майбутнє України непохитне – у колі вільних демократичних народів.

▫️ Військові, медики, рятувальники, волонтери, добровольці. Усі, хто сьогодні дають відсіч російській агресії, – вартують найвищої пошани і визнання.

▫️ Бійці воєнної розвідки України не раз довели свою мужність, вірність країні та присязі. Яка б запекла битва не чекала на нас попереду, твердо стоїмо разом на своїй землі. І хай кожен, хто наступає на наші принципи і нашу волю, заплатить за це найвищу ціну.

⚔️ Бийтеся за Україну! Ми переможемо! 

???????? Героям слава!

Начальник Головного управління розвідки
Міністерства оборони України
генерал-лейтенант Кирило БУДАНОВ

@ChiefUkrDIU

Video is too big

Back to top button