Події

​​❤️‍ Вони не бачилися 9 місяців: поліцейський з Маріуполя зустрівся зі своїм со…

​​❤️‍???? Вони не бачилися 9 місяців: поліцейський з Маріуполя зустрівся зі своїм собакою, який жив в окупації, мандрував Європою та нарешті повернувся в родину

Олег Неборак, який очолював відділ превенції ГУНП в Донецькій області, разом із колегами допомагали людям евакуюватися, доставляли продукти та ліки в райони, куди через обстріли дістатися було дуже важко, протидіяли мародерству.

Родина правоохоронця теж лишалася в Маріуполі. Аби вижити під постійними обстрілами, його рідним доводилося переїжджати з одного місця на інше. Весь цей час з сім’єю був і домашній улюбленець — пес Бен.

Один день, а саме 8 березня, назавжди запам’ятається Олегу Володимировичу. Цього дня він втратив рідний будинок та свого чотирилапого друга, який злякавшись обстрілу втік.

???? «Ми з колегами привезли людям ліки та гуманітарну допомогу на драмтеатр. А тут одна бабуся квіти продає. Я думаю куплю квіти, подарую дружині. А навкруги бомблять, все вибухає, снаряди летять. І коли я під’їжджаю, бачу щось сильно горить, розумію, що це наш дім. Вибуховою хвилею вирвало ворота. І Бен, злякався та втік. Ми його шукали, але не знайшли», – згадує правоохоронець.

Навіть, коли поліцейському довелось виїхати з Маріуполя, він не на мить не припиняв пошуки пухнастого члена родини. Завдяки допомозі волонтерів собака проїхав понад 3 тисячі кілометрів і нарешті опинився вдома ????

???? Історія довгоочікуваного возз’єднання після розлуки

YouTube
поліцейський з Маріуполя зустрівся зі своїм чотирилапим другом

Back to top button