Події

Володимир Зеленський: Кожен, хто обирає професію правоохоронця чи рятувальник…

Володимир Зеленський: Кожен, хто обирає професію правоохоронця чи рятувальника, отримує можливість робити Україну сильнішою

За участі Президента України Володимира Зеленського та Міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка в Києві відбулися урочистості з нагоди випуску курсантів закладів вищої освіти системи МВС.

???? Це надзвичайна відповідальність – завжди бути людям рятівником, завжди бути помічником, завжди служити суспільній довірі і ніколи не схибити. Якщо схибиш – для людей це означатиме, що схибила наша держава. Державу бачать у тих, хто їй служить. Я дякую Вам за сміливість обрати саме такий професійний шлях. Бажаю кожному і кожній з вас міцності, яка би була рівнозначна міцності всієї нашої України”, – сказав Володимир Зеленський.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко вручив відомчі нагороди та офіцерські погони кращим випускникам закладів вищої освіти системи МВС.

????Цього року лави МВС поповнили 3020 випускників. Молоді люди, як і кожен з нас, прагнуть служити Україні, робити все можливе для нашого майбутнього, та зроблять неодмінно свій вклад у нашу Перемогу!

Back to top button