Події

↩️ Водночас вказані військові рф були передислоковані в інші регіони бойових дій …

Національна поліція України ??:

Імітували розстріл цивільних та обкрадали будинки на Київщині: слідчі Нацполіції повідомили про підозру полоненому військовому рф та його командиру Поліцейські встановили, що у березні 2022 року єфрейтор зс рф, перебуваючи на посаді стрілка-розвідника 1 батальйону…

Водночас вказані військові рф були передислоковані в інші регіони бойових дій на території України. Тож у вересні 2022 року, під час бойових дій на Херсонському напрямку, одного із цих воєнних злочинців затримали сили безпеки та оборони України.

Підозра одному зловмиснику вручена в умовах СІЗО. Разом з тим в ході досудового розслідування встановлено, що вказаний військовослужбовець рф неодноразово брав участь у військових діях на території Сирії, Криму, Донецької, Луганської та інших областей України. Місце знаходження іншого фігуранта наразі встановлюється.

?: Відео

YouTube
Імітували розстріл цивільних: слідчі Нацполіції повідомили про підозру полоненому військовому рф

російські військові знущалися над місцевими мешканцями, били, застосовували фізичне насильство і навіть імітували їхній розстріл.
Поліцейські встановили, що у березі 2022 року єфрейтор збройних сил російської федерації, перебуваючи на посаді стрілка-розвідника…

Back to top button