Події

​​Вітаємо працівників радіо, телебачення та зв’язку із професійним святом! Війна,…

​​Вітаємо працівників радіо, телебачення та зв’язку із професійним святом!

Війна, яку розв’язала росія проти України, змусила нас переосмислити безліч речей. Зокрема і те, наскільки сильно наповнення інформаційного простору впливає на світогляд людей. Наш ворог використовує найбрудніші методи – дезінформацію, пропаганду, маніпуляції: ними переповнені російські інформаційні ресурси. Ваша місія – доносити правду, як в Україні, так і в усьому світі; бути чесними та об’єктивними; бути незалежними, бути професійними.

???????????? Дякуємо кожному, хто робить це попри важкі умови – журналістам, операторам, режисерам, ведучим, технічним працівникам, які залишаються поза кадром чи ефіром, але чия робота не менш важлива, усім, хто забезпечує українців мобільним та інтернет-зв’язком, та представникам інших професій.

???? Відзначимо і наших колег – працівників Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, який належить до сфери управління Держспецзв’язку. Вони роблять усе можливе задля того, щоб наші мешканці мали доступ до українського телебачення та радіо навіть у найвіддаленіших куточках України. Відновлюють зруйновану чи пошкоджену російськими загарбниками телекомунікаційну інфраструктуру, створюють технічні можливості для розширення території покриття українським телерадіомовленням.

Зі святом! Віримо, що правда переможе, і ми обов’язково дізнаємося про це із новин.

Back to top button