Події

Віталій Кличко: Відвідав разом із мером Берліна Каєм Вегнером учасників проєкт…

Віталій Кличко: Відвідав разом із мером Берліна Каєм Вегнером учасників проєкту “Берлінсько-Київський центр протезування”, який втілюємо разом

У берлінській клініці Seeger українські Захисники, першу частину яких (13 поранених) ми відправили в середині квітня, отримують протезування. Шість хлопців уже на протезах і ходять. Інших – медики лікують і готують до протезування.

Нещодавно до Берліна приїхали ще хлопці. У межах проєкту загалом понад 30 поранених з ампутаціями перебувають сьогодні в Берліні. А також тут навчаються в майстернях київські техніки-протезисти.
Восени цього року вони працюватимуть у “Берлінсько-Київському центрі протезування”, який ми відкриємо в столиці України.

Я дякую меру Берліна Каю Вегнеру за допомогу нашим Захисникам та допомогу в створенні центру в Києві. Та голові неурядової організації “Life Bridge Ukraine” Джанін фон Вольферсдорф, яка надихає цей проєкт, багато працює, збирає кошти, щоб поранені бійці отримали протези. І щоб центр протезування розпочав роботу в Києві.

Back to top button