Події

Віталій Кличко: Сьогодні зустрівся з мером Брюсселя Філіпом Клозом. Обговорюєм…

Віталій Кличко: Сьогодні зустрівся з мером Брюсселя Філіпом Клозом. Обговорюємо Інвестиційний форум Києва, який і цього року, в листопаді, відбудеться в Брюсселі

До заходу приєднаються представники міжнародного бізнесу, фінансових компаній, інвестори, експерти з різних країн.

Минулого року пан Клоз запропонував допомогу і організував форум у своєму місті. Тоді ми підписали Меморандум про співпрацю в реалізації проєктів із підтримки критичної інфраструктури, відновлення та подальшого розвитку Києва. Та створили Брюссельську платформу для обʼєднання зусиль. І сьогодні до неї вже доєднались 15 європейських міст.

Також я запропонував сьогодні меру Брюсселя долучитися до втілення проєкту реабілітаційного центру для захисників, який ми реалізовуємо в Києві.

Брюссель, протягом півтора років, передав Києву 4 авто швидкої допомоги, технологічне медичне обладнання, яке встановили в столичних лікарнях. Медичні матеріали та гуманітарну допомогу. І готує наступну допомогу.

Поспілкувався також з пресою – і у Франції, і в Бельгії. Сьогодні дуже важливо доносити сигнал про необхідність подальшої всебічної підтримки України. Щоб партнери посилювали допомогу, щоб не було дискусій, як довго ще це робити. Бо варіант один – до перемоги над агресором! А перемогти ми можемо тільки спільними зусиллями.

Back to top button