Події

​Вікторія Літвінова взяла участь у міжнародній конференції з питань кримінально…

Вікторія Літвінова взяла участь у міжнародній конференції з питань кримінальної юстиції

???? Заступник Генерального прокурора Вікторія Літвінова взяла участь у міжнародній конференції з питань кримінальної юстиції «Пробація – новий імпульс реформи».

???? Захід організували Міністерство юстиції України та державна установа «Центр пробації» за підтримки проєкту ЄС «Право-Justice».

???? Вікторія Літвінова акцентувала увагу на питаннях співпраці органів прокуратури та пробації.

???? Відзначила ефективність нових підходів у роботі із засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення таких осіб, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень, а також забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття рішення про міру їхньої відповідальності.

???? Впевнена, що більшість проблемних питань пробації можуть бути належно вирішені найближчим часом. У тому числі завдяки співпраці та реалізації нових проєктів, організованих як Міністерством юстиції, так і нашими міжнародними та громадськими партнерами. Органи прокуратури і надалі залишатимуться вірним партнером інституту пробації, оскільки у нас спільна мета – безпечне українське суспільство, – підкреслила Вікторія Літвінова.

???? На міжнародній конференції також обговорювались зміни до законодавства у сфері кримінальних покарань, додержання законів при виконанні судових рішень та взаємодії з органами прокуратури.

???? Також нові онлайн практики та впровадження сучасних цифрових технологій в пробації, приклади вдалої співпраці з міжнародними та національними партнерами.

БІЛЬШЕ

Back to top button