Події

⏺«ВІЙСЬКОВА ПОЛІЦІЯ ПРОПОНУЄ СПІВПРАЦЮ»: Кіберполіція та Центр протидії дезін…

«ВІЙСЬКОВА ПОЛІЦІЯ ПРОПОНУЄ СПІВПРАЦЮ»: Кіберполіція та Центр протидії дезінформації попереджають про ворожу ІПсО
 
◽️Цими днями мережею поширюється інформація, що нібито «військова поліція» пропонує українським громадянам винагороду за співпрацю у виявленні «ухилянтів». Такі повідомлення надходять від імені нібито Національної поліції України.
 
‼️Наголошуємо, що ця інформація не відповідає дійсності. Національна поліція України жодних подібних оповіщень не робила. Також нагадуємо, що в Україні не існує «військової поліції».
 
◽️Такі повідомлення є елементом російської інформаційно-психологічної операції (ІПсО) і спрямовані на дестабілізацію ситуації в країні та створення напруженості з-поміж громадян.
 
‼️Закликаємо не телефонувати за номерами, вказаними в цих повідомленнях, і не переходити за посиланнями від невідомих джерел. При цьому, для надання ваги своїм ІПсО, ворог може використовувати реальні номери телефонів органів державної влади.
 
◽️Тому, кіберполіція нагадує про важливість перевірки достовірності фактів, інформації та тверджень, які поширюються різними каналами комунікації. Також рекомендуємо отримувати інформацію з офіційних джерел. Будьте пильні та обачні!

???? TG FB INST YT TW TT WA

Back to top button