Події

Відкритий діалог та об’єднання зусиль: Офіс Генпрокурора спільно з партнерами …

Відкритий діалог та об’єднання зусиль: Офіс Генпрокурора спільно з партнерами провів для медіа воркшоп з міжнародного права

◽️Генеральний прокурор Андрій Костін разом із заступницею керівника Офісу Президента Іриною Мудрою, керівницею розслідуваннями міжнародних злочинів, вчинених в Україні, від Офісу прокурора МКС Брендою Голліс, прокурорами та міжнародними експертами взяли участь у воркшопі для медіа, присвяченому розслідуванню злочинів росії та питанням міжнародного права.

???? В умовах безпрецедентних викликів війни дуже важливо максимально об’єднувати зусилля та відверто говорити одне з одним. Не буде перебільшенням сказати, що сьогодні ми всі — прокурори, правоохоронці, громадянське суспільство та медіа працюємо заради спільної мети — перемоги та відновлення справедливості.

???? Серед безлічі щоденних задач маємо знаходити час ділитися знаннями та досвідом і будувати системну співпрацю.

▫️Генпрокурор подякував усім представникам медіа-спільноти, які долучилися до дводенного воркшопу.

???? Зробили все, щоб максимально повно окреслити весь величезний горизонт роботи із притягнення росії до відповідальності на національному та міжнародному рівнях.

???? Ми високо цінуємо вашу участь, зацікавленість та щирий фідбек. Радий чути, що такі формати спілкування є корисними для вашої роботи. Плануємо й надалі продовжувати цю практику з урахуванням цього першого досвіду та ваших пропозицій.

Back to top button