Події

↩️ : Відбирали квартири у людей, які опинилися у фінансовій скруті: Нацполіція в…

Національна поліція України ????????:

Відбирали квартири у людей, які опинилися у фінансовій скруті: Нацполіція викрила банду шахраїв-кредиторів Злочинна організація, до складу якої входило десять осіб, діяла під прикриттям фінансової компанії з надання кредитів. Фігуранти пропонували кошти під…

????: Відбирали квартири у людей, які опинилися у фінансовій скруті: Нацполіція викрила банду шахраїв-кредиторів (відео)

Послугами фігурантів скористалася і мешканка Києва. Щоби відкрити власну справу, жінка взяла в борг 2000 доларів США і ретельно сплачувала визначені щомісячні суми.

Згодом, коли їй не вистачило 1000 гривень для оплати відсотків, кредитори наполягли на вигідному продажі її квартири та «погашенні» заборгованості. Жінка підписала ряд документів – і одного дня до неї прийшли троє молодиків та погрозами змусили разом із сином виселитися з помешкання, власником якого вже була інша особа. При цьому отримані від продажу квартири гроші, за словами візитерів, «пішли на погашення заборгованості по кредиту».

YouTube
Відбирали квартири у людей у скруті: Нацполіція викрила банду шахраїв-кредиторів

Злочинна організація, до складу якої входило десять осіб, діяла під прикриттям фінансової компанії з надання кредитів. Фігуранти пропонували кошти під заставу нерухомого майна, а насправді люди, навіть не підозрювали, що уже на етапі оформлення позики позбувалися…

Back to top button