Події

⚖️ Вбивство, катування, вимагання – «смотрящий» Коростишева та дев’ять його сп…

⚖️ Вбивство, катування, вимагання – «смотрящий» Коростишева та дев’ять його спільників постануть перед судом

У минулому році правоохоронці Житомирщини викрили банду, яка вимагала гроші шляхом погроз та фізичного насильства. Тоді затримали членів угруповання, дії яких жахали мешканців всього регіону. Нині поліцейські довели їх причетність до ряду кримінальних злочинів, вчинені проти 22 осіб.

Нині поліцейські довели їх причетність до ряду кримінальних злочинів, вчинених проти 22 осіб.

▪️Встановлено, що 50-річний житель м. Коростишева, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності та з 2017 року перебував у статусі так званого «смотрящого», створив стійке ієрархічне угруповання, яке займалося вимаганням грошей та майна. До протиправної діяльності він залучив спочатку двох спільників, а згодом угруповання зросло до 10 осіб віком від 23 до 50 років.

▪️«Бізнес» спільників полягав у тому, щоби шляхом погроз вбивства, насильства, пошкодження майна та заподіянням тяжких тілесних ушкоджень вимагати кошти. Все «зароблене» розділяли між собою. Для проведення своєї незаконної діяльності учасники групи обладнали у м. Коростишеві декілька катівень, де «обробляли» людей, щоб пришвидшити виплату неіснуючих боргів.

???? Facebook | X | Instagram | TikTok |

Back to top button