Події

???? «Валькірію» передали воєнним розвідникам України Благодійний фонд компе…

???? «Валькірію» передали воєнним розвідникам України
 
???? Благодійний фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» передав підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України безпілотний авіакомплекс Валькірія».  
 
???? Вартість придбаного та наданого воєнним розвідникам обладнання склала 2 789 200 гривень.
 
Загалом воїни ГУР МО України отримали:
 
● 1 БпАК «Валькірія», який складається з трьох безпілотників і наземної станції управління з усім необхідним додатковим обладнанням (ноутбук та монітор для опрацювання інформації, комплект мачт і антен, картки пам’яті, леєр та ремкомплект);
● 5 додаткових бортів БПЛА «Валькірія»;
● 5 потужних ноутбуків для опрацювання відео та фото з польотів (ноутбуки можна використовувати для аналізу розвідданих, зібраних іншими безпілотниками).
 
☑️ «Валькірія» — безпілотний авіаційний комплекс українського виробництва, який дуже добре зарекомендував себе під час війни. “Валькірія” малопомітна для радарів, проста й  надійний у використанні. У військових цілях застосовується для розвідки та коригування артилерійського вогню в цілодобовому режимі.  
 
✔️ У повітрі «Валькірія» здатна перебувати до 120 хвилин з можливістю транслювати відео у режимі реального часу. Дальність польоту — до 40 кілометрів.
 
???? Дякуємо благодійному фонду «Повернись живим» та усім громадянам, хто продовжує підтримувати українські Сили безпеки та оборони!
 
???? Звільняємо Україну разом!
???????? Слава Україні!

Back to top button