Події

В Житомирській області через дикого кабана сталася аварія

В Житомирській області через дикого кабана сталася аварія

Фото: НПУ

На Житомирщині через дикого кабана сталася ДТП

Дорожньо-транспортна пригода трапилася уночі, коли роздивитися перешкоди на дорозі було важко.

У Житомирській області через дикого кабана сталася смертельна аварія. Дві людини загинули. Про це у понеділок, 9 вересня, повідомили у регіональній поліції. 

Вказується, що зіткнення з твариною трапилося близько 23.50 на 189 км автодороги Київ – Чоп, поблизу села Соколів Курненської громади Житомирської області. 

“Попередньо встановлено, що 27-річний мешканець міста Рівне, керуючи автомобілем Mitsubishi L200, скоїв наїзд на дикого кабана, який лежав на проїжджій частині. Унаслідок цього транспортний засіб виїхав за межі автошляху та зіткнувся з автомобілем Mitsubishi Pajero Sport, що стояв на узбіччі, та здійснив наїзд на людей, які перебували біля нього. Після цього Mitsubishi L200 впав у кювет і перекинувся”, – розповіли в поліції. 

 

НПУ

 

У результаті 28-річний водій Mitsubishi Pajero Sport, житель міста Харків, і 46-річна жителька Київщини, яка була пасажиркою цього авто, загинули на місці події. Водія другого автомобіля з травмами було доправлено до лікарні.

Наразі поліцейські встановлюють усі причини та обставини ДТП у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286 (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”) КК України.

Додамо, що жителі Рима страждають від диких кабанів на вулицях. Тварини “цілком урбанізовані” і не бояться пішоходів або інтенсивного руху транспорту. Люди скаржаться, що навіть вигулювати собак через кабанів стає небезпечно.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × three =

Back to top button