Події

В Україні з’явиться перша безпекова унікальна гра для гаджетів «Рятівничок»↘️ …

В Україні з’явиться перша безпекова унікальна гра для гаджетів «Рятівничок»↘️

З цього приводу сьогодні, 10 березня, підписали спільний меморандум ДСНС разом із рівненськими IT- компаніями та професійним навчальним закладом.

За словами директора Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Олександра Чекригіна, створення гри дозволить підготувати на 10 років вперед молоде покоління, яке буде знати та застосовувати отриманні безпекові знання у реальному житті. А через дітей навчатимуться і дорослі.

Варто зазначити, що гра розрахована на дітей, віком від 6 до 12 років. Це перший такий продукт в Україні, який дозволить в ігровій формі навчити, як безпечно поводитися в побуті, а також первинним правилам пожежної безпеки. Гра буде складатися із 40 безпекових рівнів. У ній гравець є рятівником-новобранцем, який став у ряди ДСНС. А ознайомитись з усім йому допомагає робот зі штучним інтелектом С.А.Н.Д.Е.Р.С. (Система автоматичного навчання дітей елементам рятувальної справи).

????Детальніше про гру – у відеопрезентації https://www.youtube.com/watch?v=ZddrL7h87Cs

У майбутньому планується наповнювати гру іншими безпековими складовими: з тематик мінної безпеки, надання першої медичної допомоги, виконання правил дорожнього руху.

Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube •

Back to top button