Події

В Офісі Генпрокурора пройшла чергова робоча зустріч з бізнес-омбудсменом Пр…

В Офісі Генпрокурора пройшла чергова робоча зустріч з бізнес-омбудсменом

???? Представники Офісу Генерального прокурора провели чергову робочу зустріч з бізнес-омбудсменом Романом Ващуком. Обговорили основні проблеми, з якими підприємці звертаються до Офісу бізнес-омбудсмена.

???? Зупинилися на окремих кейсах, у яких можуть бути ознаки порушень з боку правоохоронців в ході слідчих та процесуальних дій за участі бізнесу.

???? У зустрічі взяли участь начальник Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Офісу Генпрокурора Олексій Бонюк та начальник Управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів цього департаменту Олександр Максименко.

???? А також представники профільних департаментів, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням органів правопорядку (СБУ, ДБР, БЕБ, Національної поліції), прокурори у визначених провадженнях.

???? Прокурори розповіли про реагування на скарги Офісу бізнес-омбудсмена та особливості здійснення досудового розслідування у кожному провадженні.

???? Олексій Бонюк зауважив, що підприємці та представники їхніх інтересів завжди можуть звернутися до Офісу Генпрокурора для захисту своїх прав.

???? За результатами зустрічі домовилися продовжувати діалог та регулярну комунікацію для напрацювання системних рішень для захисту прав підприємців.

БІЛЬШЕ

Back to top button