Події

В Одеській області пограбування будинку завершилось вбивством його господаря

Зловмисники викрали золоті прикраси, фотоапарат, телевізор, музичну техніку та втекли з місця події

Четверо молодиків віком від 16 до 21 року проникли до будинку мешканця с. Виноградівка Болградського району, забили господаря до смерті та викрали золоті прикраси і техніку.

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на прес-службу Нацполіції.

До поліції надійшло повідомлення про те, що у власному будинку виявлено тіло 45-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Болградського відділення поліції та керівництво поліції Одещини. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили обставини, які передували трагедії.

Поліцейські з’ясували, що на момент нападу потерпілий був вдома сам. Прийшовши до його будинку, правопорушники, щоб виманити господаря на вулицю, почали стріляти по вікнах з травматичної зброї. Коли чоловік вийшов, вони зв’язали його та затягли до будинку, де почали бити, вимагаючи гроші. Від отриманих травм постраждалий помер. Зловмисники викрали золоті прикраси, фотоапарат, телевізор, музичну техніку та втекли з місця події.

На пошуки підозрюваних був орієнтований особовий склад місцевої та обласної поліції. Цієї ж ночі правоохоронці встановили особи зловмисників. Троє з них були затримані та, в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, поміщені до ізолятора тимчасового тримання. У юнаків вилучили викрадене у вбитого майно, яке вони розділили між собою.

Back to top button