Події

В Одесі під головуванням заступника Голови НПУ Олександра Фацевича відбулась …

В Одесі під головуванням заступника Голови НПУ Олександра Фацевича відбулась тристороння робоча зустріч з колегами з Молдови та Литви

На заході, який відбувся сьогодні, 13 червня, сторони обговорили питання співробітництва в надзвичайних ситуаціях та в умовах воєнного стану.

Українські правоохоронці поділилися із закордонними колегами набутим досвідом протистояння збройній агресії російської федерації, забезпечення правопорядку та безпеки громадян всередині країни в умовах правового режиму воєнного стану.

????У приклад навели героїчну роботу Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють», що разом зі Збройними Силами України дає гідну відсіч ворогові, а також спецпідрозділу «Білі янголи», який під обстрілами та вогнем вивозить з пекла війни у безпечніші місця пенсіонерів, інвалідів, родини з дітьми.

Окремо зупинилися на безпекових проєктах, зокрема «Поліцейський офіцер громади», «Офіцер Служби освітньої безпеки», «Безпечне місто», які вдало реалізуються правоохоронцями з метою захисту жителів об’єднаних територіальних громад, учасників освітнього процесу у навчальних закладах, загалом людей у кожному населеному пункті аж до найвіддаленіших.

???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Back to top button