Події

В Новій Одесі рятувальники витягли тіло ще одного загиблого

З-під завалу на місці вибуху в будинку в Новій Одесі рятувальники витягли тіло ще одного загиблого. Всього загинули дві людини, повідомляє Преса-служба ДСНС, пише 1news, посилаючись на 112ua.

Один з постраждалих з переломом передпліччя був госпіталізований, двоє перебувають у шоковому стані. Після обстеження вони від госпіталізації відмовилися.

Також уточнюється, що з будинку проведена евакуація 54 осіб.

“В результаті вибуху загинули 2 людини… і постраждали 3 людини (о 10:07 підрозділами ДСНС вивільнені з-під завалу, в однієї особи перелом передпліччя – госпіталізований в лікарню , 2 людини – в шоковому стані, після обстеження від госпіталізації відмовилися). З будинку проведена евакуація 54 осіб”, – йдеться в повідомленні.

У ДСНС зазначили, що тривають роботи із залученням важкої інженерної техніки (2 крани) з демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку та пошуку можливих 2 заблокованих осіб із залученням кінологічної групи

Нагадаємо, 27 листопада в місті Нова Одеса Миколаївської області в кутовій частині п’ятиповерхового житлового будинку стався вибух побутового газу. В результаті аварії зруйновані 4-й і 5-й поверхи. Раніше рятувальники виявили тільки тіло жінки без свідомості в зруйнованому будинку.

Back to top button