Події

«Усе на мені поплавилось, мене засипало». 71-річна жителька Красногорівки єди…

????«Усе на мені поплавилось, мене засипало». 71-річна жителька Красногорівки єдина з трьох родичів вижила під руїнами будинку. Її знайшли і врятували «білі янголи».

Населені пункти Курахівської та Мар’їнської громад щодня потерпають від ворожих ударів.

????На початку вересня росіяни випустили по місту Курахове керовану авіабомбу, яка влучила в гуртожиток. На допомогу мешканцям прибули поліцейські – допомагали пораненим та евакуювали їх до лікарні. На жаль, того дня загинув молодий чоловік – його засипало уламками будівлі.

????По Красногорівці окупанти вдарили з артилерії. Ворожі снаряди вибухнули на подвір’ї багатоквартирного будинку. Поранення отримала жінка, яка разом з чоловіком йшла по воду. «Білі янголи» встигли вчасно – перев’язали рани, зупинили кровотечу та екстрено доставили до медзакладу.

????У ніч з 11 на 12 вересня Красногорівка знову опинилася під вогнем. росіяни прямим влучанням вщент зруйнували будинок з людьми. Внаслідок обстрілу загинули 71-річний чоловік та його 84-річна сестра, а 71-річна дружина зазнала травм. Жінка в останній момент встигла сховатися у підвалі. З-під завалів її врятували поліцейські.

???? З початку року поліцейська група «Білий Янгол» на Мар’їнському напрямку надала допомогу 60 пораненим та евакуювала майже 300 людей.

Video is too big

Back to top button