Події

❗️Український рятувальник Володимир Сководорка за 12 годин пробіжить 100 км в бо…

❗️Український рятувальник Володимир Сководорка за 12 годин пробіжить 100 км в бойовому спорядженні пожежника

????‍♂️В неділю, 17 вересня, в День рятівника, рятувальник Володимир Сковородка пробіжить в бойовому спорядженні пожежника ультрамарафонську дистанцію в 100 км. Дистанцію планується подолати протягом 12 годин, що буде новим рекордом України.

Це благодійний захід, мета якого показати Світові масштаб ворожих ракетних атак на столицю. Забіг присвячується пам’яті загиблих колег-рятувальників та цивільних людей, які стали жертвами російських атак.

✔️Протягом ультрамарафону буде організований благодійний збір на потреби рятувальників ДСНС України. Також заплановано, що протягом маршруту до рятувальника долучатимуться українські зірки шоу-бізнесу та колеги, кожен з яких пробіжить разом з Володимиром частину дистанції.
Організатор Ультрамарафону – фонд підтримки українських рятувальників Ukrainian FireFighters Foundation (Українські вогнеборці). Забіг відбудеться за підтримки ДСНС України.

Для уточнення маршруту та преслокацій просимо додатково звертатися до організаторів (маршрут та додаткові деталі не розголошуються з метою безпеки).
Більше тут https://uk.firefighters.com.ua/invincibilityultramarathon

???? СайтFbTwInstaYouTube

Video is too big

Back to top button