Події

Український розвідник викликає лють у кремлі ‼️ Британський журнал The Economist …

???? Український розвідник викликає лють у кремлі
 
‼️ Британський журнал The Economist опублікував матеріал про начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова та роль очолюваного ним відомства під час повномасштабної війни з росією.
 
???? Журналісти видання поспілкувались з бойовими побратимами Кирила Буданова, його підлеглими офіцерами, а також розвідниками західних держав, аби розкрити характер керівника української воєнної розвідки.
 
✔️ У самого ж Кирила Буданова запитали про зухвалі спецоперації, спрямовані проти держави-агресора, а також про ядерну загрозу від росії.
 
«Ми на війні. Безпілотники над кремлем показали світові, що російська оборона ― це просто потьомкінське село», ― цитує Кирила Буданова The Economist, зазначаючи, що Україна не підтверджувала своєї причетності до спецоперацій на території росії.
 
❗️ Начальник ГУР МО України наголосив, що без стратегічної поразки росії та трансформації влади у ній миру не буде, а ризик використання агресором ядерної зброї  ― невисокий.
 
«Як керівник розвідки, кажу вам прямо ― цього не буде. При всій моїй неприязні до рф, там не так багато ідіотів, які керують країною», ― зазначив Кирило Буданов.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button