Події

Український парк бойових вертольотів вже найближчим часом поповниться за р…

???? Український парк бойових вертольотів вже найближчим часом поповниться за рахунок «трофейного» Мі-8 АМТШ

???? Операція, завдяки якій вдалося отримати цей борт, найкращий приклад плідної співпраці Національної поліції (Департамент внутрішньої безпеки) та Головного управління розвідки.

☝️ Багатомісячна спецоперація потребувала залучення найкращих спеціалістів обох відомств та режиму максимальної секретності. Адже країна-окупант вживає безпрецедентних заходів безпеки щодо недопущення будь-яких контактів своїх авіаторів з «неперевіреними» особами.

1️⃣ Для початку вдалось визначити, що один з військових пілотів росії не схвалював рішення політичного керівництва країни щодо розв’язання повномасштабної війни.

2️⃣ Наступний крок – налагодження безпосереднього контакту із вказаним військовим. І кінець кінцем, отримання згоди на продуктивну співпрацю.

❗️ Важливим елементом спецоперації стали гарантії безпеки для родини пілота. Його сім’ю вдалося безпечно переправити в Україну.

3️⃣ Фінал операції – переліт вертольоту у вказану точку і передача українським військовим.

‼️ Наразі пілот і його родина перебувають в Україні та будують плани на майбутнє. Два інші члени екіпажу вертольоту, які не знали про реальні плани пілота, прийняли рішення не здаватися в полон і загинули одразу після посадки.

???? В цілому ця операція наочно продемонструвала, що під час війни різні відомства сфери Безпеки і Оборони успішно діють разом і досягають максимальних результатів.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button