Події

У Житомирській області сталася ДТП – автомобіль злетів у ставок, внаслідок чого загинули двоє людей – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Відділ комунікації поліції Житомирщини

Жінка отримала тілесні ушкодження

У Житомирській області сталася ДТП – автомобіль злетів у ставок, внаслідок чого загинули двоє людей. Про це повідомляє поліція регіону.

Відомо, що автопригода сталася у селі Велика Волиця. Як з’ясувалося, за кермом автомобіля “Опель” перебувала 33-річна жінка у нетверезому стані. Вона рухалася вулицею села, але не впоралася з керуванням, через що авто потрапило у ставок и перевернулся.

На місці події загинули двоє її пасажирів – 21-річний місцевий житель та 32-річна жителька Любарської громади. Сама ж водійка отримала тілесні ушкодження, через що була доправлена у лікарню. У неї в крові також виявили 1,5 проміле алкоголю.

“Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України”, – заявили у поліції.

Там додали, що жінці може загрожувати до 12 років позбавлення волі із забороною керувати транспортом на строк від 7 до 10 років.

1News за темою: Влаштував напідпитку ДТП із загиблим: На Буковині затримали податківця

Раніше повідомлялося, що у Луцьку взяли під варту 16-річного водія Renault Megane, який спричинив смертельну аварію на проспекті Соборності.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button