Події

У столиці зловмисник вистрилив у дівчину

У столиці під час конфлікту уродженець Дніпропетровщини здійснив постріл, внаслідок чого постраждала дівчина, інформує 1NEWS з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

До столичної поліції від лікаря надійшло повідомлення про госпіталізацію 18-річної дівчини з вогнепальним пораненням ноги.

Правоохоронці встановили, що на вулиці між чоловіком та компанією виникла словесна перепалка, а потім розпочалася бійка. У результаті чоловік дістав пістолет, попередньо – травматичний, вистрілив та втік.

Внаслідок події постраждала 18-річна дівчина, яку госпіталізували до медичного закладу з вогнепальним пораненням ноги. Згодом біля будинку на проспекті Павла Тичини патрульні поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 30-річний уродженець Дніпропетровської області, раніше судимий за вимагання.

Під час огляду місця події правоохоронці вилучили гільзу, а у затриманого – зброю, які направили на проведення експертизи.

Зловмисника затримали. Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

 

 

 

 

Back to top button