Події

У результаті терористичного акту та руйнації російськими окупантами греблі Ка…

У результаті терористичного акту та руйнації російськими окупантами греблі Каховської ГЕС в зону затоплення з урахуванням максимально високого рівня води може потрапити 80 населених пунктів, – Іван Вигівський.

Для подолання надзвичайної ситуації особовий склад поліції Херсонської області одразу був піднятий по тривозі. Мною невідкладно був затверджений Алгоритм дій органів та підрозділів поліції щодо ліквідації негативних наслідків – для здійснення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт.

Вже до ліквідації наслідків задіяно 718 поліцейських, які надають допомогу у проведенні евакуації, відселенні громадян з місць небезпечних для проживання;

забезпечують безпеку дорожнього руху на маршрутах евакуації громадян до безпечних місць та публічну безпеку і порядок у місцях масового перебування громадян на евакуаційних пунктах і в районах розміщення евакуйованих.

На випадок погіршення ситуації вже підготовленій резерв поліцейських – ми постійно будемо поруч та допомагатимемо мешканцям разом з колегами з ДСНС та представниками місцевого самоврядування.

Back to top button