Події

‼️ У полон потрапляють десятки російських окупантів щодня, ― Андрій Юсов Зав…

‼️ У полон потрапляють десятки російських окупантів щодня, ― Андрій Юсов
 
???? Завдяки останнім успіхам Сил безпеки й оборони України на фронті  обмінний фонд щодня поповнюється десятками російських окупантів.
 
???? Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону «Єдині новини».
 
«Кожен день ми фіксуємо прибуття десятків росіян в український полон. Серед них і ті, хто потрапив у полон внаслідок бойових дій, і ті, хто здається добровільно», ― зазначив він.
 
☝️ Представник ГУР МО України нагадав, що поповнення обмінного фонду впливає на процес звільнення українських військовополонених.  
 
❗️ Андрій Юсов також розповів про різке зростання кількості заявок у межах державної програми України для здачі в  полон «Хочу жить»:  якщо раніше отримували 70-100 звернень на день, то зараз цей показник у півтора-два рази вищий ― 170 і більше.
«1000 заявок зараз перебувають у процесі реалізації і понад 200 – це успішні кейси виведення за лінію фронту військовослужбовців рф. Це лише за програмою «Хочу жить», – заявив Андрій Юсов.
 
???? Такий ефект серед російських військових спровокувала успішна спецоперація української воєнної розвідки «Синиця», внаслідок якої  пілот пкс рф Максим Кузьмінов перегнав гелікоптер Мі-8 в Україну.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button